El projecte - camí ramader de marina (Camí Ramader de Marina)
El Camí ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès és un projecte impulsat pels Ajuntaments de Llívia, Lluçà i Santa Margarida i els Monjos, amb el suport i l’acompanyament… Continue reading El projecte
Keywords: Acceso a la tierra; Programas de apoyo a productores/as