Xemac (Xemac)
La Xarxa d’espais d’emprenedoria agroalimentària de CatalunyaLa XEMAC és el punt de trobada de les persones i entitats que treballen per la incorporació progressiva al sector agroalimentari Què fem?Per a què ho fem?Com ho fem?Consulta la nostra xarxaClica sobre el…