Activitats - Mercat de la terra de la Roca (Mercat de la terra de Roca, 2018)
Les activitats fixes que fem els diumenges del mercat són: -Taller infantil. -Ruta en bici per l’horta. -Documental. Amés a més fem + activitats com música en directe, altres tallers, present…
Keywords: Mercados de productores/as; Promoción de producto local