Noticias de Castelló: L'Ajuntament de Castelló implementarà una Ordenança Municipal per regular els Horts Urbans
Castelló. El regidor de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible a l'Ajuntament de Castelló, Cristian RamÃrez, ha anunciat que l'Ajuntament disposarà per primera vegada, d'una Ordenança Municipal que reguli la cessió i ús dels Horts Urbans municipals. Aquesta decisió s'ha pres amb l'objectiu d'unificar criteris i establir una normativa comuna per a tots els horts urbans de la ciutat.
Keywords: Agricultura urbana; Huertos urbanos