Els horts socials de Meliana. | Els horts socials de Meliana acullen diverses persones, col·lectius i associacions que conviuen de forma integradora. Experiències com el taller de... | By Ajuntament de MelianaFacebook
Els horts socials de Meliana acullen diverses persones, col·lectius i associacions que conviuen de forma integradora. Experiències com el taller de...
Keywords: Agricultura urbana; Derecho a la alimentación; Huertos urbanos