Històries BCN Smart Rural: Territori artesà - Barcelona, Diputació de (BCN Agrària)
La nova ‘Història BCN Smart Rural’ presenta els equipaments col·lectius d’àmbit supramunicipal que impulsa la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de donar servei als joves emprenedors del sector agroalimentari.