Reglament regulador de la implantació de la marca producció agropecuària de Meliana | Ajuntament de Meliana
Es troba a exposició pública l’aprovació inicial del Reglament d’utilització de la marca “Productes de l’Horta de Meliana” que fou inicialment aprovat per part del Ple de l’Ajuntament de Meliana en sessió ordinària de 25 de febrer de 2016.
Keywords: Marca de producto local; Promoción de producto local