El Mercat Artesanal i de Proximitat torna al Casó de Roca de Meliana (El Periódico de Aquí)
En MELIANA. Obrirá les portes el diumenge 14 de maig, a les 10 hores
Keywords: Circuitos Cortos de Comercialización; Mercados de productores/as; Promoción de producto local