Receptari local de carxofa (Ajuntament del Prat de Llobregat)
Veïns i veïnes del Prat ens expliquen les seves receptes de carxofa amb molt d'humor. Un programa de cuina 100% pratenc!
Keywords: Campaña de sensibilización; Circuitos Cortos de Comercialización; Iniciativas con Restauración