Mercat de Pagès (Ajuntament del Prat de Llobregat)
Un mercat setmanal, on tots els dissabtes de 8 a 14h, a la Plaça de Pau Casals trobarem els millors productes frescos del Parc Agrari. És una iniciativa promoguda per pagesos del municipi i de la Comarca que compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i del Parc Agrari del Baix Llobregat.  Al Mercat de Pagès podreu trobar fruites i verdures fresques, de qualitat i de proximitat, totes amb el segell de qualitat Producte FRESC del Parc Agrari, un distintiu que trobareu als punts de venda de productes que es cultiven en l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que excel·leixen per la seva frescor, qualitat i origen, així com per haver estat produïts amb el saber fer de la pagesia de la comarca.
Keywords: Circuitos Cortos de Comercialización; Marca de producto local; Mercados de productores/as