El projecte de garantia alimentària del Prat “La Botiga” participa en la trobada internacional 'Food for thought' (Llobregat Digital, 2024)
Una delegació formada per professionals que treballen per impulsar l'estratègia de garantia alimentària de la ciutat, ha participat en la trobada internacional 'Food for thought', organitzada per l'EU Food Security Hub i celebrada a Milà....
Keywords: Derecho a la alimentación; Desperdicio alimentario; Economia circular