De la terra al plat (Mercat ecològic de Palma)
El Mercat ecològic de Palma va néixer de la mà de l'Associació Lligams, juntament amb l'Associació de Varietats Locals i APAEMA, al setembre de 2010. La seva història encara és curta però intensa. Actualment són 16 els pagesos/es i elaboradors/eres que cada dimarts i dissabtes no festius de 8 a 14h venen el seu producte a la Plaça Bisbe Berenguer de Palou (Plaça dels patins) a Ciutat. Hi trobareu, fruita, verdura, envasats, embotits, oli, farines, pa i pastisseria. Segons, la Sociedad Española de Agricultura Ecológica (SEAE), aquest mercat és el més important de tot l'Estat en nombre de parades i freqüència. Va ser, també, el primer mercat ecològic ubicat a una capital de província i es té constància que ha servit de referència per a la creació d'altres mercats.
Keywords: Circuitos Cortos de Comercialización; Mercados de productores/as